Zaal huren

Huur onze zaal voor jouw Evenement!

Het vinden van de geschikte locatie voor jouw feest of evenement kan een ware nachtmerrie zijn. Waar vind je een ruime zaal die geschikt is voor jouw feest of gelegenheid?

Het organiseren van een evenement kan stressvol zijn, en de juiste locatie kan het verschil maken tussen een onvergetelijk feest en een complete flop.

Bij Heeren van Limmen hoef je niet verder te zoeken. Wij verhuren onze ruime zaal voor elke gelegenheid – of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een vergadering of ander evenement. Wij staan voor je klaar om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken!

Bekijk onze feestzaal:

Onze zaal huren

Heeren van Limmen is ooit gebouwd om te functioneren als dorpshuis van Limmen. Deze karakteristieke sfeer is terug te vinden in de uitstraling van onze zaal. Het dorpse gevoel in combinatie met ons authentieke podium is wat onze gasten erg waarderen.

Onze zaal kan voor elke gelegenheid gebruikt worden. Zo verzorgen wij onder andere:

Verjaardagen

Hoera! Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje. Op jouw verjaardag verdien jij alle aandacht. Laat ons het bedienen van jouw gasten op ons nemen, zodat jij kunt genieten van jouw verjaardagsfeest.

Bruiloften

Vier de liefde met al jouw vrienden en familie op deze speciale dag. Gebruik onze enorme dansvloer om een onvergetelijke dag met jouw dierbaren te ervaren. 

Feestlocatie

Wie houdt er nou niet van muziek? Onze grote zaal samen met ons podium is de succesformule voor een spetterend feest. Wij vinden het geweldig om de leukste bands en artiesten te ontvangen in onze zaal. Onze technische faciliteiten maken het gemakkelijk om jouw concert of feest te organiseren bij Heeren van Limmen!

Lees meer →

Uitvaarten

Afscheid nemen van je dierbaren is altijd erg moeilijk… Voor ons is het vaak ook nog even slikken. Wij proberen een mooie afscheidsceremonie te creëren, zodat jouw dierbare een waardig afscheid krijgt. 

Lees meer →

Jubilea

Ben je zoveel jaar getrouwd? Of bestaat jouw bedrijf zoveel jaar? Wij vinden mijlpalen altijd een goed excuus voor een mooi feest! Wij hopen dit succes onvergetelijk te maken door jou een mooie dag te bezorgen. 

Lees meer →

Familiedagen/reünies

Breng jouw familie samen en deel al jullie verhalen over de afgelopen jaren! Er is niks gezelliger dan even goed bij te praten met die neef die jij al jaren niet hebt gezien.

Lees meer →

Congressen

Onze grote zaal biedt veel mogelijkheden om een mooi congres te verzorgen. Gebruik ons ruime podium, de beamer en de microfoons en laat de sprekers volledig tot hun recht komen!

Lees meer →

Workshops & tentoonstellingen

Van dans workshops tot kunsttentoonstellingen, alles is mogelijk in onze zaal! Leer jouw gasten de fijne kneepjes van jouw specialiteit, of verzorg een mooie tentoonstelling van jouw kunstcollectie verspreid over de zaal. 

Lees meer →

Bitterballen of luxe pistolletjes?

Wij nemen de catering graag uit handen! Ontdek de mogelijkheden:

Onze faciliteiten:

De grote zaal

Onze zaal heeft een oppervlakte van zo’n 250 vierkante meter. Zo kun jij al jouw vrienden en familie uitnodigen!

Wij beschikken over voldoende meubilair om al jouw gasten een zitplaats te bieden. Stoelen, tafels en statafels, alles is mogelijk in de zaal. Wij denken graag met je mee over de opstelling van het meubilair.

Onze verhoogde bar met 4 tappunten stelt ons in de gelegenheid om veel gasten tegelijkertijd te bedienen. Bij grotere feesten is het mogelijk om onze mobiele bar aan de andere kant van de zaal te plaatsen om al jouw gasten zo snel mogelijk te bedienen.

De verhoging is aan de kant van het podium omringd met een hekje, deze ruimte achter het hekje is ideaal om minder mobiele gasten een zitplaats te bieden tijdens een feest. Zo kan iedereen van het feest genieten!

Feestzaal met podium in limmen
Zaal met meubilair en podium

De kleine zaal:

Onze zaal is uitgerust met ingebouwde panelen die het mogelijk maken om de ruimte met een derde te verkleinen. Deze indeling biedt de mogelijkheid om onze zaal te verhuren aan kleinere groepen, waardoor een knusse sfeer ontstaat. Of je nu een intiem feestje viert met vrienden en familie, een kleinschalige workshop organiseert of een besloten vergadering organiseert, onze zaal past zich aan aan de grootte en behoeften van jouw gezelschap.

Het terras

Dat ijskoude biertje, in het zomerse zonnetje op het terras… Bij mooi weer is het mogelijk om het terras te openen. Geniet van de zon of neem lekker plaats onder één van onze parasols.

Wij hebben buitenmeubilair en parasols in huis, in overleg stellen wij graag het terras beschikbaar tijdens jouw evenement. 

Terras Limmen

Onze basis faciliteiten:

Toiletten

Wij beschikken over een groot aantal toiletten, zo hoef jij dus nooit in de rij te staan voor het toilet. Wij beschikken over 2 herentoiletten en 4 urinoirs, 4 vrouwentoiletten en 1 invalidentoilet.

Garderobe

De garderobe kan gebruikt worden als zowel een kapstok als een bewaakte garderobe. Bij grotere feesten kunnen wij door middel van de bewaakte garderobe zo’n 400 jassen kwijt.

Parkeergelegenheid

Kom je met de auto? Geen probleem, rondom Heeren van Limmen zijn er genoeg parkeerplekken aanwezig op loopafstand. Kom je met de fiets? Dan kan je jouw fiets parkeren in de fietsenstalling op het plein.

Technische faciliteiten in de zaal:

Een evenement vraagt om de nodige technische faciliteiten. Wij beschikken over veel basisfaciliteiten, dit is vaak voldoende om een kleinschalige gelegenheid te vieren.

Licht

Alle lampen en spots kunnen wij dimmen en apart besturen, zo kunnen wij voor elke gelegenheid de gewenste sfeer creëren. 

Het podium beschikt over een basis lichtset. Er hangen PAR-lampen verdeeld boven het podium. Ook hangt er een truss voor het podium met een aantal PAR-lampen bevestigd. Ons lichtsysteem kan jouw gewenste activiteiten op het podium mooi uitlichten. 

Voor uitvaarten, vergaderingen, congressen, workshops en andere bijeenkomsten hebben wij een beamer beschikbaar. Deze projecteert zijn beelden op het uitschuifbare doek voor de gordijnen. 

Optreden in Heeren van Limmen
Feestzaal met podium in limmen

Geluid

Heeren van Limmen beschikt over een uitstekende geluidsset voor jouw feest. Dankzij onze professionele JBL-luidsprekers en ons uitgebreide besturingssysteem kunnen we ervoor zorgen dat al jouw geluids behoeften worden vervuld. 

Naast ons uitgebreide besturingssysteem beschikken wij ook over een ‘eenvoudige’ muziekcomputer. Op deze computer staan oneindig veel lijsten met verschillende genres. Zo hebben wij muziek beschikbaar voor elke gelegenheid. 

Naast onze eigen faciliteiten is het ook mogelijk om uitgebreidere opties in te huren. In overleg is alles mogelijk.

Jouw feest vieren in onze zaal?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll naar boven