zaal huren voor een bruiloft

de feestzaal voor jouw bruiloft!

Het vinden van de perfecte locatie voor je bruiloft kan een uitdaging zijn. De stress van het zoeken naar een geschikte zaal kan je feestplanning erg lastig maken.

Een bruiloft is een onvergetelijk moment in je leven, en de locatie speelt een cruciale rol bij het creëren van de perfecte sfeer voor deze speciale dag. Een slechte locatie keuze kan cruciaal zijn voor jouw bruiloft.

Bij Heeren van Limmen vind je de ideale zaal voor jouw bruiloft. Onze ruime zaal biedt eindeloze mogelijkheden en flexibiliteit om jouw droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Stop met piekeren over locaties en maak je bruiloftsplanning compleet bij Heeren van Limmen!

Ontdek onze feestzaal in limmen!

Alle informatie over onze zaal:

Waarom mijn verjaardag vieren bij Heeren van Limmen?

Men zegt dat je bruiloft de mooiste dag van je leven zou moeten zijn. Bij Heeren van Limmen zijn we het hier volledig mee eens. Het samenzijn en de vreugde van jouw dierbaren is wat telt op deze dag. 

Bij Heeren van Limmen zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw bruiloft. Ons team zorgt ervoor dat de gasten worden voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Wij zorgen ook voor een geschikte bruiloft DJ die garant staat voor een spetterend feest!

Naast het verzorgen van de hapjes en drankjes denken wij graag mee over de decoratie van de bruiloft. Bij elke gelegenheid doen wij ons best om de juiste ambiance te creëren, zodat we de perfecte sfeer voor onze gasten kunnen garanderen.

Catering op de bruiloft

Om te zorgen dat het echtpaar zich volledig op elkaar kan concentreren, nemen wij graag de catering uit handen. Naast ons feestarrangement is alles mogelijk bij Heeren van Limmen. Zo verzorgen wij graag het diner en smakelijke hapjes naar wens. Kijk voor alle catering mogelijkheden op de catering pagina.

Het feestarrangement bestaat uit onbeperkte drankjes voor alle gasten, exclusief buitenlands gedistilleerd, tegen een vaste prijs per 4 uur. Op tafel staan lekkere bites en tijdens het feest serveren wij diverse hapjes.

Jouw feest vieren in onze zaal?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Scroll naar boven